deadlime version 3.0

Új verzió!

Az "újrakezdés" jegyében sok minden változott. Kezdhetjük talán a legszembetűnőbbel, a dizájn lecserélődésével. Egyenlőre még nem üzemel 100%-on, mert a jobb oldali Sidebar nevezetű rész még hiányzik (az a fülecske hivatott jelezni a helyét addig is). Aztán természetesen (végre) átköltöztünk az új címre (köszönet érte a t-hosting-nak), a régi bejegyzéseket magunk mögött hagyva. Meg igazából a régi kategóriákat is.
Mint említettem a régi oldal utolsó bejegyzésében, az oldal tartalma is változni fog egy kicsit. Talán egy kicsit nagyon is. Már az előző verzióknál is nem titkolt vágyam volt egy kicsit szakmaibb blogot összehozni (még ha olyan szerencsétlen helyzetben is vagyok, hogy nem értek túl sok mindenhez). Az új kategóriák ezt hivatottak elősegíteni.

Aztán itt van még a motor, ami jelenleg a deadlime alatt dübörög, nem saját fejlesztés, mint az eddigi két (két és fél) verziónál. Igazából elkezdtem írni a saját motort (a szerencsésebbek megtapasztalhatták már egy kicsit a működését), de valahogy még azt a bizonyos fényt se láttam az alagút végén, nem hogy a befejezés közelébe kerültem volna. Így hát kapott egy Wordpress 2.0-t a segge alá. Az őszintét megvallva: bloggolni szeretnék inkább és nem blogmotort fejleszteni. Van elég lehetőségem a PHP "tudásomat" kiélni más projektekben. Viszont ha még így is a blogmotor fejlesztésére áldozom felesleges szabadidőmet, akkor legalább nem fog hajtani semmiféle határidő vagy "minél-gyorsabban-fejezzük-be" érzés és úgy nyerheti el végleges formáját, ahogy azt én szeretném.

Szóval kb. ennyiről lenne szó. A C-Vitamintól minden formájában mentes halott citrom legyen Veletek az elkövetkező években, amíg még életben tudom tartani ezt a projektet... :)

Hozzáfűznél valamit?

Dobj egy emailt a blog kukac deadlime pont hu címre.

Feliratkoznál?

Az RSS feed-et ajánljuk, ha kedveled a régi jó dolgokat.