Kimaradozás

A szolgáltatónk váltott PHP 5.2-es verzióra, minek hatására egy kis kimaradás keletkezett, annak köszönhetően, hogy az Ultimate Tag Warrior nem igazán hajlandó együttműködni ezzel az új PHP verzióval, az okokat egyenlőre passzolom, nem jelent meg még új verzió az UTW-ből, tehát lehet, hogy nem is ott van a hiba, hanem nálam. Mindenesetre a javítás meg nem érkeztéig nem igazán lesznek tages linkek.

Update: a tagek már mennek, viszont a kódszínezőt kénytelen voltam kikapcsolni (vagy az egyik, vagy a másik hajlandó csak menni, egyszerre a kettő nem). Sz'al érdekes dolgok folynak itt... :)

Update 2: mellesleg az idegeimre megy vagy a PHP 5.2 vagy a WordPress... vagy a legvalószínűbb, hogy mindkettő (nem működtek a /tag/ linkek, aztán megnéztem egyet úgy, hogy /index.php/tag/, aztán utánna már ment az összes /tag/ is... ááá).

Update 3: a PHP 5.2 új memóriakezelése volt a bűnös. Az alapértelmezett php.ini-ben is megduplázták a memory_limit-et. Újra működik minden, hurá... :)

Mást se szeretnél jobban, mint azonnal értesülni a friss tartalmakról? A legjobb helyen jársz! Feliratkozhatsz az oldal RSS feed-jére vagy követheted a blogot Twitteren.