Anylist

Szóval, már egy ideje foglalkoztat a mobil fejlesztés. Annak is főleg a zöld robotos ágazata. Gondoltam ideje lenne valami maradandóbbat alkotni a gépen heverő sok teszt projektnél, úgyhogy bele is vágtam egy listás alkalmazás elkészítésébe, annak ellenére, hogy listás alkalmazásokkal Dunát lehetne rekeszteni (vagy ha már itt tartunk, lassan már bármilyen típusú alkalmazásokkal... :)). A végeredmény (vagy inkább az első verzió) megtekinthető a Google Play-en:

Vagy mobilosoknak egy kényelmesebb market alkalmazás linken:

Amit tud:

  • Listákat kezelni! :)
  • Külső alkalmazás segítségével QR kódot beolvasni és azt elmenteni listaelemként az egyszerű és gyors felvitel érdekében.
  • Ha linket kap listaelemnek, azt feldolgozza és a meta adatokkal együtt jeleníti meg (a Facebook-os Open Graph tagek hozzák igazán lázba, mással nem nagyon foglalkozik :)).
  • Megosztani egy listát (pl. e-mailben elküldeni).

Nagyjából ennyi, nem egy bonyolult jószág. Az elkészítésében az ActionBarSherlock volt a segítségemre, ami remekül valósítja meg a 4.0-s Action Bar-t 4.0 előtti készülékeken is. Kellemes listázást. :)

Mást se szeretnél jobban, mint azonnal értesülni a friss tartalmakról? A legjobb helyen jársz! Feliratkozhatsz az oldal RSS feed-jére vagy követheted a blogot Twitteren.