Google Reader

Merre keresgéljünk, ha kedvenc feed olvasónkat kirántják alólunk.

Google Reader logo

Pár millió felhasználó nem volt elég az életben tartásához, úgyhogy sokan állhattunk neki az alternatív megoldások utáni kutatásnak, amikor a Google bejelentette a leállást. Aztán a mai nappal tényleg vége lett. Reggel még az olvasatlan elemek felén sikerült végigmennem, aztán egyszer csak kirántották alólam az alkalmazást. :) Nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni a témához, csak gondoltam megérdemelne 8 év után egy megemlékezést.

Ha esetleg érdekelne, hogy kik tették lehetővé, hogy az elmúlt években kényelmesen olvashasd a kedvenc oldalaidon megjelenő tartalmakat, errefelé van egy post a Reader csapatról.

Amennyiben még nem találtál volna mást, én ezeken tartom rajta a szemem:

  • The Old Reader
    Egyelőre még nincs mobil alkalmazás, kicsit lassan frissülnek a feedek, néha újra feltűnnek már elolvasott postok, a webes mobil nézet nem túl használható, de a desktop böngészős változat hozza az elvárt működést.
  • Digg Reader
    Erősen béta, helyenként kifejezetten bugos, mobil alkalmazás egyelőre csak iKészülékekre. Jelen formájában számomra még használhatatlan, mert nem lehet csak az olvasatlanokat listázni, de a jövőben egy ígéretes utódja lehet a Reader-nek.

Hozzáfűznél valamit?

Dobj egy emailt a blog kukac deadlime pont hu címre.

Feliratkoznál?

Az RSS feed-et ajánljuk, ha kedveled a régi jó dolgokat.