Google Reader

Google Reader logo

Pár millió felhasználó nem volt elég az életben tartásához, úgyhogy sokan állhattunk neki az alternatív megoldások utáni kutatásnak, amikor a Google bejelentette a leállást. Aztán a mai nappal tényleg vége lett. Reggel még az olvasatlan elemek felén sikerült végigmennem, aztán egyszer csak kirántották alólam az alkalmazást. :) Nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni a témához, csak gondoltam megérdemelne 8 év után egy megemlékezést.

Ha esetleg érdekelne, hogy kik tették lehetővé, hogy az elmúlt években kényelmesen olvashasd a kedvenc oldalaidon megjelenő tartalmakat, errefelé van egy post a Reader csapatról.

Amennyiben még nem találtál volna mást, én ezeken tartom rajta a szemem:

  • The Old Reader
    Egyelőre még nincs mobil alkalmazás, kicsit lassan frissülnek a feedek, néha újra feltűnnek már elolvasott postok, a webes mobil nézet nem túl használható, de a desktop böngészős változat hozza az elvárt működést.
  • Digg Reader
    Erősen béta, helyenként kifejezetten bugos, mobil alkalmazás egyelőre csak iKészülékekre. Jelen formájában számomra még használhatatlan, mert nem lehet csak az olvasatlanokat listázni, de a jövőben egy ígéretes utódja lehet a Reader-nek.

Hozzáfűznél valamit?

Dobj egy emailt a blog kukac deadlime pont hu címre.

Feliratkoznál?

Az RSS feed-et ajánljuk, ha a régi jó dolgokat kedveled, de követheted a blogot Twitteren is.